Høstturer 2021

Søndagstur Fjorden rundt på Vegårshei

16 elsyklister og en vanlig syklist deltok på søndagsturen Fjorden rundt på Vegårshei. Her er vi, etter å ha sykla veien over Vegår, samlet i krysset hvor veien tar av til Raudsandmoen

Det er blitt fast tradisjon at elsyklister i østre del av Agder har høsttur på Vegårshei. Bjørn Otto Martinsen tok initiativet og det viste seg at mange hadde lyst til å dra på sykkeltur. Pausene er alltid like viktig som syklinga. Mye av vitsen er prat og hygge med mat og drikke.

Bjørn Otto Martinsen (t.v.), Anders Mortensen, Per Mostad og Andreas Westheimer passer nøye på at pølsene blir riktig grillet.

På Langøya har Vegårshei kommune laget et flott friområde. Her er romslig grillhytte med både bord og griller dersom det begynner å regne.

Sytten syklister blir ei ganske lang rekke. Her er Betty Hageli og Wenche Mostad i tet inn til første rast på den gamle veisløyfa ved Kvernvannet.

Turleder Bjørn Otto Martinsen slår av en prat med Svein Olav Hageli, Inge Ramleth og Pål Askeland.

På tilbaketuren svingte vi utenom det fine nærmiljø-anlegget som lokalbefolkningen har laga i nærheten av Espeland skule.

Det er laga flytende badeanlegg med stupetårn i Tryttjenn. Denne dagen prioriterte vi eykling framfor å ta en dukkert.

Ole Olsen og Ove Ramskjær ved Kernvannet.

Wenche Mostad, Betty Hageli og Per Mostad er ferske elsyklister og stilte med nye og blanke kjøredoninger.

Det blir lun og god stemning med levende flammer.

Hyggelig prat ved Tryttjenn. Fra v. Inge Ramleth (bak) Ole Olsen, Andreas Westheimer, Guttorm Eskild Nilsen, Arne Sauar, Bjørn Otto Martinsen og Ove Ramskjær.